FAQ

Veelgestelde vragen

Ik ga reizen, vanwaar is dit vereiste?

Het land waar u naar toe reist, vereist dat u bij aankomst in het land een negatief resultaat van een COVID-19 -test van uiterlijk 120 uur voor vertrek indient. Wij zorgen dat u op tijd een betrouwbare testuitslag krijgt via de mail.

Zijn al jullie medewerkers artsen?

Bij de Teststraat XXL werkt gecertificeerd en goed opgeleid personeel. De supervisie van onze medewerkers wordt gedaan door medisch personeel, onder andere door verpleegkundig specialisten of gespecialiseerde verpleegkundigen. Daarnaast staat de teststraat XXL onder toezicht van een arts. Zo borgen wij dat uw corona test zorgvuldig en medisch verantwoord uitgevoerd wordt. Daarnaast hebben al onze medewerkers een geheimhoudingsplicht

Zijn jullie testen betrouwbaar?

Ja, onze testen zijn betrouwbaar. Care4homecare werkt namelijk uitsluitend met goedgekeurde en in Nederland gevalideerde testen . Wij werken volledig volgens de richtlijnen van het RIVM. 

Wat moet ik meenemen?

U neemt uw identiteitsbewijs mee. En u bent op de afgesproken datum en tijd bij de
testlocatieTeststraat XXL. Indien Wordt u getest wordt omdat u op reis gaat? Neem uw boeking code mee. Hieronder ziet u wat wij van u nodig hebben om de test te doen en de uitslag van de test aan u door te geven:
- Paspoort/ID/Rijbewijs nummer
- E-mailadres (voor bevestiging en uitslag)
- Mobiel nummer
- Boeking code via reisorganisatie (optioneel)

Leveren jullie goed personeel?

Care4homecare is een gecertificeerde ambulante kliniek en levert hoogwaardige medisch
specialistische zorg op locatie. Wij zetten daarom uitsluitend ervaren verpleegkundig
specialisten en verpleegkundigen in voor supervisie op de Teststraat XXL

Ik heb geen e-mail ontvangen?

Check eerst uw spambox. Mogelijk is de mail met de testuitslag daarin terecht gekomen. Indien dit niet het geval is, neem dan met ons contact op. In het geval u reist naar het buitenland vanaf Schiphol, kunt u dit bij de balie van uw reisorganisatie melden. Wij sturen uw uitslag in dat geval nogmaals naar uw e-mail en naar het e-mailadres van de betreffende balie.

Kan ik me laten testen op het coronavirus (COVID-19) als ik wel klachten heb?

U kunt zich ook laten testen bij de TeststraatXXL wanneer u klachten heeft waarbij u vermoedt dat deze te maken hebben meteen besmetting met het coronavirus (COVID-19). Maakt u dit bij uw reserveringaan ons bekend, zodat wij van tevoren op de hoogte zijn van uw klachten.Wat moet ik doen bij een positief testresultaat?

Heeft u zich laten testen omdat u op reis wilt gaan? Neemt u dan direct contact op met uw reisorganisatie.
Een positieve testuitslag betekent dat u drager bent van het coronavirus (COVID-19). Om verdere verspreiding tegen te gaan, is het van belang dat u direct in isolatie gaat. Wij dragen uw gegevens over aan de GGD. Het is mogelijk dat zij contact met u opnemen voor bron- en contactonderzoek. Lees de actuele instructies op deze website goed door.:
De link:

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/openbaar-en-dagelijks-leven/in-thuisquarantaine-door-corona

Kan ik me laten testen op het coronavirus (COVID-19) als ik geen klachten heb?

Ja, u kunt ook bij ons terecht wanneer u geen klachten heeft. De reden om getest te testen
kan zijn dat u bijvoorbeeld naar het buitenland wilt reizen, en daarbij een negatieve
testuitslag moet overhandigen. Let op dat u enkel naar gebieden reist die door een door het
Ministerie van Buitenlandse zaken aangeduid zijn als ‘veilig’, dat betekent een gebied metkleurcode ( ‘geel of wit’). gebied reist waarvoor een negatieve test-uitslag vereist is. Het kan
ook zijn dat u voor uw werkgever een negatieve testuitslag nodig heeft u of dat u dit nodig
heeft om bijvoorbeeld uw sport te kunnen uitoefenen. Wij geloven dat testen bijdraagt aan
het opgang helpen van onze economie, veilig en verantwoord.

Wat moet ik doen bij een negatief testresultaat?

Goed nieuws: een negatieve uitslag betekent dat u op het moment van testen geen corona (COVID-19) heeft. Heeft u zich laten testen i.v.m. een (thuis) quarantaine periode? Houd u dan aan de aanwijzingen vanuit de overheid. Deze kunt u nog eens nalezen via onderstaande link:

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/openbaar-en-dagelijks-leven/in-thuisquarantaine-door-corona

Ga veilig op reis en laat je testen
Test inboeken

Nog andere vragen?

Klantenservice
Je kunt ons bereiken via: info@teststraat.com