Een initiatief van ‘Care4Homecare’

Care4homecare heeft een XXL teststraat opgezet. Waarom? Wij willen op een
veilige manier de economie weer op gang helpen en geloven dat het testen op
het coronavirus hierbij cruciaal is. Zo bieden we mensen de mogelijkheid hun
werk te kunnen doen, te kunnen sporten of veilig te kunnen reizen.

Care4homecare

Als zelfstandig behandelcentrum is Care4homecare volledig ingericht en gespecialiseerd om op locatie van de patiënt de zorg te verlenen. Ons medisch personeel bestaat uit medisch specialisten, verpleegkundig specialisten en gespecialiseerd verpleegkundigen. Care4homecare levert als ambulante kliniek de medische expertise en ervaring om de testen verantwoord en veilig uit te voeren zodat de uitkomsten betrouwbaar zijn. Professionaliteit en kwaliteit zijn voorons kernbegrippen die we in de praktijk brengen bij al onze (zorg-) taken.Care4homecare is door het Ministerie vanVolksgezondheid, Welzijn en Sport erkend als een Instelling voor MedischSpecialistische Zorg type 1. Daarmee fungeert Care4homecare als een ambulant zelfstandig behandelcentrum (ZBC). Care4homecare is aangesloten bijZelfstandige Klinieken Nederland (ZKN).

Partners

Teststraten.com is een project opgezet in samenwerking met onze partners:
Aethon levert professioneel test personeel. Aethon verbindt sinds 10 augustus 2005 gedreven talenten en (young) professionals aan betekenisvol werk in de zorg
Quick Parking is onze partner omtrend locaties, een parking service goed gesitueerd dichtbij de belangrijkste luchthavens van Nederland en België.
Ga veilig op reis en laat je testen
Test inboeken

Transparant en duidelijk

Klantenservice
U kunt ons bereiken via email adres: info@teststraat.com
Meest gestelde vragen
Antwoord op de meest gestelde vragen vind u hier: FAQ klik hier